ירידה בכמות החלב.

דיון מתוך פורום  הנקה

07/01/2013 | 09:04 | מאת: איה

בוקר טוב. אני מניקה הנקה מלאה. בתי בת חודשיים וחצי. בימים האחרונים אני מרגישה ירידה בכמות החלב. אתמול היא רצתה לינוק בערך כל שעה כבר איבדתי יכולת להבין כמה אכלה לאורך היום והיה נראה שעדיין חסר לה. בלילה נרדמה רק אחרי תוספת של 60 מל סימילאק!....הבוקר שאבתי ויצאה כמות קטנה מהרגיל- 100 מל משני הצדדים ברבע שעה שאיבה. האם יש קשר לכך שלפני שבוע וחצי התחלתי תוכנית שומרי משקל? כי שם נתנו לי תפריט שמיועד למניקות , לאחר יומיים שלושה שבהם היתה אי הבנה ואכלתי תפריט קטן יותר מזה שבוע אני אוכלת תפריט מניקות. לסיכום- איך אני מגבירה חזרה את הכמות? והאם לשינוי בתפריט יש קשר? תודה תודה

07/01/2013 | 10:27 | מאת: אלן שיין

היי איה, אין קשר בין התפריט לבין כמות החלב. זו דיאטה מבוקרת ואני יכולה להבטיח לך שאת אוכלת יותר טוב ומאוזן מאשר ללא כל דיאטה. (אני מכירה את זה טוב כי עכשיו הורדתי 16 ק"ג באמצעותה!!) בכל אופן אם את שואבת 100 זה לא חשוב כמה שאבת קודם - זה עדיין ה מ ו ן ! וכמובן מעבר למנה לתינוקת בגיל הזה. חזה שהיא מסוגלת לאכול יור מבקבוק זה לא אומר - כי היא תיקח מה שתתני. יש גם קפיצה בדרישה שלה בגלל צמיחתה והדרך היחידה לאוטט לגוף שלך לייצור יותר זה דרישה מוגברת. יש לנו ספרון הדרכה שמסביר הכל - נניתן להזמין במלהיב: 03-6472411. יש את כל מה שצריכים לדעת כדי להצליח להיניק עד מתי שתרצי-גם טיפים על שאיבה בכלל שאחסון חלב שאוב. אם היא רוצה יותר תתני לה. זה יחזור לקדמותו או משהו דומה לאחר שתייצרי עוד. אם תתני תמ"ל ובקבוקים זה עלול לדרדר לך את התפוקה. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה