תל- אביב

דיון מתוך פורום  הנקה

06/01/2013 | 14:14 | מאת: יעל

שלום, בני בן השנה וחמש עדיין יונק. לפעמים אחרי הצהריים לפינוק או אם קיבל מכה וגם לפנות בוקר שמתעורר באזור 06:00 אני רוצה להפסיק להניק אך אינני יודעת איך?? הוא קורא לזה בשמו ודורש באסרטיביות ובכי.. אשמח לעזרה

06/01/2013 | 16:24 | מאת: בדיקה

06/01/2013 | 16:25 | מאת: יהורם

שלום::

06/01/2013 | 18:13 | מאת: אלן שיין

היי יעל, זה גיל ביניים - לא גדול ולא קטן. אבל עוד כמה חודשים יהיה יותר קל לגמול כאשר הוא מבין את המלל יותר טוב. אז אפשר להסביר - לתת לו להבין ש"אחר כך" או לדחות או לדלג. זה לא רק פינוק אם כי התינוקות עוברים הרבה במיוחד אם הוא במסגרת במשך היום. קשה להם להיות במסגרת המונית. זה ממש לא הגיל המתאים למרות שהמון עושים את זה. אבל צריכים לחשוב על התינוק שזקוק עדיין ליחס אחד על אחד. הוא צריך את הקרבה כדי להשלים את החסר - שאת אינך לידו. תני לא עוד קצת זמן לקבל את היקר מהכל - גם כי זה חשוב מבחינה תזונתית. עדיין. זה חלב. הם לא אוכלים עדיין כמו גדולים - בוודאי לא הכמויות וקשה להם עדיין ללעוס כל דבר בגלל חוסר שיניים הטוחנות. לאט לאט הוא יהיה מספיק גדול להבין הצבת גבולות וכמו כל דבר - זה תלוי בך להציב אותם. יותר קל באמת לתת לדברים לזרום - אבל אם חשוב לך לגמול אז תצטרכי לעמוד על זה - ולא להכנע - להיות עקביות ורצינית. זה לא דבר שמחליטים סתם. אז רק את תדעי מתי הזמן המתאים. גם לו וגם לך. בברכה אלן

מנהלי פורום הנקה