הנקה אחרי סיליקון

דיון מתוך פורום  הנקה

20/12/2012 | 15:28 | מאת: מיטל

עברתי ניתוח סיליקון בחזה וכעבור חצי שנה נכנסתי להריון, ילדתי ואני מניקה והכל בסדר, רציתי לדעת אם יש בעיות מיוחדות עם הנקה לאחר ניתוח כזה וכן לדעת האם יש בעיה בשימוש עם משאבת חלב. השאלתי משאבה מיד שרה והיא נראית לי מפחידה ורועשת, האם עדיף לרכוש משהו? על איזו משאבה את ממליצה?

20/12/2012 | 18:29 | מאת: אלן שיין

היי מיטל, לא צריכה להיות בעייה עם השאיבה אבל יותר נכון לשאול את המנתח. אנני רופאה. בכל אופן לגבי משאבות - יש כמה וכמה סוגים. מה שיש לך מיד שרה היא חזקה. תוכלי לראות את הסוגים שאנחנו מוכרות באתר של מלהיב: http://www.malhiv.co.il/Index.asp?CategoryID=103 שם תוכלי להתרשם. יש אפשרות לבוא אלינו לנסות אותם ולראות מקרוב מה הכי נכון עבורך. אבל תמיד נשאלת השאלה - למה לשאוב אם את מצליחה להיניק. השאיבה אינה מומלצת עד אחרי 6-8 שבועות - ההנקה מתבססת רק מסביב למועד הזה - ושאיבה משבשת את התפוקה, וגם את היניקה בגלל מתן בקבוקים. אז כדאי לחכות. אם אחר כך תרצי אז בדרך כלל אין בעייה לשלב. למרות שיש גם תינוקות שמסרבים לחזור לשד אחרי זה. הכל תלוי במה התוכניות שלך - לחזור לעבודה או לימודים. יש לנו גם ספרון חדש למכירה על לחזור לעבודה להמשיך בהנקה" כנותן טיפים ועצות פרקטיות כשמתחילות לשאוב ולהשאיר את התינוק אצל מישהוא אחר. ניתן לרכוש בטל: 03-6472411. בקרוב יהיה אפשרי באתר החדש שלנו - מקוים שזה יעלה תוך חודש. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה