מחלה וגמילה?

דיון מתוך פורום  הנקה

19/12/2012 | 21:25 | מאת: אמאמותשת

אלן שלום,שוב חוזרת להעזר בפורום המעולה! בתי בת עוד שבוע בת עשרה חודשים, יונקת מאז הלידה ללא כל בעיה, עד לפני חודש סרבנית בקבוקים ומוצצים, כעת שותה מבקבוק באופן נדיר, במשך היום (כשאני בעבודה) אוכלת מוצקים ודייסה מחלב שלי בכפית (150 מ"ל, פעמיים ביום). בוקר,ערב וליילה- הנקות. עולה יפה במשקל, נולדה 2.5, בגיל 9 חודשים שקלה 8.600 משלשום חולה מאוד, חום גבוה עד 40.4, דלקת באוזניים,גרון,שלשול בקיצור שמח. בגלל החום הגבוה עייפה ומתקשה לינוק. שאבתי לה ונתתי קצת במזרק, בבקבוק, בכוס מעבר, בכפית. כעת מתאוששת מהמחלה החריפה ועדיין מסרבת לינוק! בוכה כשרואה את השד, מעדיפה מוצק ושותה קצת מבקבוק. כמובן שאני שואבת בנתיים, אך מה עושים? איך מחזירים להנקה??? אני ממש לא רוצה לגמול בגיל כ"כ צעיר! חוץ מסבלנות ושאיבה יש עוד מה לעשות?? תודה!!

19/12/2012 | 23:57 | מאת: אלן שיין

שלום לך את אמרת בדיוק מה שאת צריכה לעשות - לחכות בסבלנות - תמיד להציע - אומרים שאמבטיה משותפת מרגיעה ועוזרת לשכנע משום מה לחזור לשד - אם יש אמבטיה בבית. בתור משחק במים אפשר לשחק איתה ולקרב אותה. זה קצת מסיח את דעתה ובגלל הרוגע באמבטיה והכיף חוזרים לשד. שמעתי לא פעם. תנסי להמנע מהבקבוק - גם בגיל זה אפשר לפתח העדפה. יהיה לה פחות הנאה מכוס מעבר. ואז אולי תסכים. מאחלת החלמה מהירה! וחזרה מהירה לשד!! אלן

מנהל פורום הנקה