לא מוכן לאכול מבקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה

17/12/2012 | 14:53 | מאת: יאן

הילד שלי בן ארבע חודשים ניסיתי לתת לו לאכול מבקבוק מספר פעמים והוא מסרב בתוקף עכשיו ישנם מספר בעיות כשאני שואבת לא יוצא מספיק חלב בין ארבעים לשישים מיל שזה לא נראה לי מספיק בכלל כשניסיתי להביא לו בקבוק אפילו עם חלב שלי הוא צרח ללא הפסקה לא מוכן אפילו לעשות את תנועות האכילה פעם אחת ניסיתי לתת לו מטרנה הוא אכל טיפה והקיא את הכל אחרי שעה אני מאוד מתוסכלת יש לי עוד ילדה בבית ואני חייבת קצת זמן לעצמי אני לא יוצאת ואם אני יוצאת אני חייבת לקחת את הילד איתי אני בסוג של מעצר בית עוד מעט יש לי אירוע של לברה טובה ואין לי פיתרון קסם האירוע נמצא רחוק מגיעים לשם בהסעה ואין מצב שאני לוקחת את הילד איתי אני על סף שיגעון מה עושים?! האם בגלל שהוא הקיא את המטרנה הוא לא יכול לאכול את התחליף אף פעם? כי לשאוב זאת כנראה בעיה בשבילי ודרך אגב החלב שלי דרך השד כנראה בסדר גמור כי הוא בן ארבע חוש במשקל של כמעט שבע קילו אני יודעת שיש כאן כמה שאלות וזה קצת מבולבל אני אשמח לתגובה בכל מקרה

17/12/2012 | 18:53 | מאת: אלן שיין

שלום רב! קודם כל - זאת לא כל כך בעייה כמו שהיא נשמעת ונראית לך. כל תינוק שרוצה - יקח בקבוק. העניין לרוב הוא שהוא פשוט לא רוצה. במיוחד לא ממך. תני לאחרים לנסות ולא את. זה גם ישמור לך את האופציה להמשיך להיניק. יש תינוקות שלאחר קבלת בקבוקים מהאם לא רוצים לחזור לשד. תשאבי ותשאבי עוד. 60 זה הספק יפה ולמעשה מספיק למנה לתינוק בן 4 חודשים. זה שהם אוכלים פי כמה בבקבוק זה מפני שאין כל רסן - אין כל יכולת להפסיק ואוכלים מהר מידי ולא מרגישים את השובע באופן מיידי. לכן אוכלים יותר. גם בגיל הזה כבר לא צריכים לאכול כל שעתיים. אז גם אם תרצי לצאת ולהשאיר אותו אין כל בעייה.תשאירי חלב שאוב - כמה שתצליחי - 60-80 ותשאירי אותו. יתכן והוא יחכה עד שתגיעי הביתה כדי לינוק ואם הוא לא מבקש אז אין לדחוף לו סתם. גם בכל בכי ראשון - זה שנשאר איתו צריך להבין שבכי לא תמיד מצביע על אוכל. יש הנחיות וטיפים יותר בספרון שכתבתי יחד עם קולגה עדי יותם - על לחזור לעבודה להמשיך בהנקה - שנכנס יותר לעומק על המעבר לבקבוקים ושאיבה.ניתן להזמין בטל: 03-6472411 בברכה אלן

מנהל פורום הנקה