לחזור לינוק

דיון מתוך פורום  הנקה

15/12/2012 | 23:19 | מאת: אורלי

שלום יש לי תינוקת בת חודש. בשבועיים הראשונים שלה הצלחתי להניק ללא בעיה. לאחר מכן שילבתי מטרנה בלילות... בשבועיים האחרונים ההנקה הלכה והשתבשה.... כעת התינוקת לא רוצה לינוק בכלל שאלתי- כיצד אני מחזירה אותה להנקה או שמא מאוחר מדי? אציין כי יצור החלב לא נפגם שכן אני שואבת תודה מראש

16/12/2012 | 15:15 | מאת: אלן שיין

היי אורלי, אפשר לנסות פיטמת סיליקון - אם אין כל בעייה באמת ביניקה שלה ולא סתם העדפת בקבוקים. כמובן ההמלצה היא לא לתת בקבוקים עד אחרי שההנקה ממש מתבססת - שזה בערך 6-8 שבועות. הרבה תינוקות משלבים ללא בעייה אבל תמיד יש כאלה שזה כן מפריע. הבעייה היא שאנחנו לא יכולים לנבא איזה מהם יתנגדו. בכל אופן - לפיטמת סיליקון מרקם כמו בקבוק אז לפעמים זה כלי טוב לעבוד עליה ולשכנע אותה בחזרה לשד. אם את לא מסתדרת אז כדאי לך לעשות את זה בעזרת יועצת הנקה מוסכמת IBCLC כדי לבחון בכלל עם דובר על בעייה אחרת. היא גם יכולה להגיד לך איזה גודל פיטמה צריך.למצוא יועצת הנקה מוסכמת - יש את האיגוד של היועצות: www.iaclc.org.il אלן

מנהל פורום הנקה