גלולות סזרט

דיון מתוך פורום  הנקה

15/12/2012 | 08:51 | מאת: דבי זיידנר

שעלתי להגיד שהתחלתי גם לקחת גלולות לפני חודשיים ומאז אני מרכישה שהחזה לא מלא כמו פעם ואין נזילות. האם יש קשר???

15/12/2012 | 21:40 | מאת: אלן שיין

היי דבי, לא צריכה להיות בעייה עם סרזט. נראה לי יותר עניין של הגוף שמסתגל להפיק בדיוק את הכמות שהתינוק זקוק לו ולא יותר . כשמיניקות משני הצדדים בכל הנקה וגם שואבות אז יש יותר חלב. אם לא שואבות וגם מיניקות מצד אחד בלבד יש פחות. יש גם מסביב ל3 חודשים תחושה של פחות חלב כי הגוף מסתדר כבר עם הכמות ויש איזון בין התפוקה והצריכה. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה