ירידה בכמות חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

14/12/2012 | 21:19 | מאת: דבי זיידנר

שלום רב, יש לי תינוק בן 4 חודשים שיונק הנקה מלאה. אני לא מניקה בחוץ ולכן אני שואבת. בתקופה האחרונה לוקח לי המון זמן לשאוב מנה של 180 כאשר לפני קצת זמן זה היה לוקח לי בין 10 ל 15 דקות. אני מתכננת לטוס עם התינוק חספרד לשבוע ואני כבר בחרדות איך אני מסתדרת שם. כאשר בבית יש לי שקיות במקפיא ומה יקרה אם אני לא יצליח לשאוב שם...

15/12/2012 | 21:38 | מאת: אלן שיין

היי דבי, יש לך מספיק חלב עבור התינוק. רק אין לך מספיק לשאוב מנה גדולה (מידי) של 180. תינוקות לא אוכלים כל כך הרבה מן השד . יותר קל לאכול יותר מידי באמצעות בקבוקים ולכן בולעים יותר מידי מהר ואוכלים כל מה שנותנים להם. חבל על כל טיפה - את יכולה בהחלט להיניק אותו - יש כמובן דרכים לכסות את עצמך. את לא תהיה בלי חלב אז אין מה לדאוג. חבל על כל הטרחה של שאיבות. הנכד שלי בן שנה ושלושה והוא אוכל 120-130 מקסימום. גם תלוי איך נותנים להם. צריכים להאכיל מבקבוק ממש ממש איטי. המון הפסקות לתת לו לסיים ולבלוע לפני שנותנים לו עוד. את תצליחי לשאוב אם תעשי יותר שאיבות עוד לפני יציאתך כדי להגביר את כמות החלב שאת מייצרת היום. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה