הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

12/12/2012 | 08:26 | מאת: יפית

שלום, בתי בת 4 חודשים. מקבלת הנקה בלבד ומסרבת לבקבוק של חלב שאוב או תחליף. ניסיתי גם לתת בקבוק עם פטמה בדומה לפטמת אם. חשוב לי לתת לה בקבוק לפחות פעם ביום כדי שאוכל לבלות עם בתי השניה. כל יום בעלי מנסה לתת לה את הבקבוק אבל היא משחקת עם הפטמה ולא יונקת. שאלותיי: מתי אפשר להתחיל לתת מוצקים הכי מוקדם? באיזה גיל חלב האם כבר פחות משמעותי מבחינת ערכיו? אני אמורה לחזור לעבודה עוד חודש תודה

12/12/2012 | 10:12 | מאת: אלן שיין

היי יפית, חלב אם לא משתנה ותמיד האוכל המתאים ביותר לצאצאים שלנו. אבל זה שהיא לא לוקחת בקבוק היום לא אומר שהיא לא תיקח. זה לא עניין של לנסות לדמות את הפיטמה לשלך כי זה פשוט לא יקרה!! היא תיקח מתי שבא לה. תשאירי את החלב. ושלא יציאו לה אם היא לא מבקשת. לא לנסות לכפות את זה עליה. תנו לה לשחק עם זה - אם ומתי שהיא תרצה היא תיקח. בדיוק בגיל הזה הייתי עם נכדי וניסיתי לתת והוא צרח. עד שיום בהיר הוא רצה. וזהו. יש לך עוד חודש להינות ממנה בלי לחצים. היא מרגישה את הלחץ שבא עם נסיון לתת בקבוקים. בסוף - ממישהוא אחר היא תיקח. לא לוותר. גם אין כל בעייה לתינוק ללכת כמה שעות טובות ללא חלב. הרי ישנים בלילה יותר משעתיים. אז אם תרצי להיות עם הגדולה אז הקטנה גם יכולה לחכות לך. אין כל רע בזה. רק פחות בקבוקים בשלב זה. בעוד חודש יהיו לה עוד מיומנות להחזיק יותר טוב את הבקבוק ותוכל להאכיל את עצמה לרוב. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה