איזה רופא יכול לפתוח חסימה בצינורית חלב?

דיון מתוך פורום  הנקה

10/12/2012 | 15:19 | מאת: שוש

שלום, ככל הנראה יש לי חסימה בצינורית חלב - בקצה הפיטמה יש נקודה לבנה כבר מספר ימים וביומיים האחרונים אני חשה דקירות בשד בין הנקות וכאב בהנקה. ניסיתי קומפרסים חמים ומקלחות חמות. כמו כן הנקות תכופות ובתנוחות שונות. עדיין הבעיה לא נפתרה. ראיתי שניתן ללכת לרופא שישחרר את החסימה אך לא ברור לי איזה רופא? עור? כירורג שד? גניקולוג? משפחה? תודה, שוש

11/12/2012 | 00:29 | מאת: אלן שיין

שלום לך שוש, אפשר לנסות להניח את השד במים חמימים עם קצת שמן זית לרכך את האזור ואז לנסות עם מגבת להוריד בשפשוף קל. אם זה לא מצליח וגם הנקה בתנוחות וזוויות חדשות אז יש לפנות לכירורג. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה