מתן בקבוק שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

09/12/2012 | 23:28 | מאת: שני

שלום רב, התחלתי לתת לבני בן 4 חודשים בקבוק שאוב. השאלה כמה לתת לו? אני מרגישה שלא משנה כמה אשים בבקבוק הוא ייקח. פעם 100, פעם אחרת 120. היום הוא נשאר בבוקר אצל אמא שלי והיא נתנה לו 150. כל פעם הוא מסיים הכל. גם כשהוא מסיים את הבקבוק לא משנה כמה היה הוא פולט אם כי גם בהנקה הוא פולט. יש דרך לדעת כמה הוא צריך?

10/12/2012 | 10:54 | מאת: אלן שיין

היי שני, כמה הוא צריך? זה הרבה פחות מכמה שהוא מוכן לאכול מבקבוק. הקצב מהיר לכן הוא גומר את כל הכמות בלי לחשוב וכמובן בלי להרגיש את תחושת השובע שמתרחש כשהוא יונק - היניקה לוקחת יותר זמן אז הוא מפסיק ברגע השובע (כ-20 דקות) עם בקבוק הכל נגמר תוך דקות ספורות - לכן יש טכניקה להאכיל אותו ממש איטי באמצעות בקבוק. הכל מפורט בספרון שלנו "לחזור לעבודה להמשיך בהנקה" - ניתן לרכוש במלהיב - 03-6472411. בכל אופן אין לסיים את הארוכה במינימום זמן, יש להחזיק את הבקבוק במקביל לרצפה ולא לכיוון התיקרה. עדיף שיהיה לו חצי חלב חצי אוויר ולאחר כמה שלוקים - אפשר להניח את הבקבוק להפסיק את הזרימה של החלב בזמן שהוא בולע את הכמוב שיש לו כבר בפה. מקוה שזה יעזור. סתם לתת לך דוגמה - הנכד שלי שהוא בן 15 חודש לא מסיים יותר מ-120. בגיל 4 חודשים באמת לא צריכים 100 אבל גומרים את הכמות כי זה שם. תנסו להאט את הקצב ותראי אם הוא יסתפק בפחות. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה