תוספים טבעיים להגברת חלב אם

דיון מתוך פורום  הנקה

06/12/2012 | 13:08 | מאת: אורית

אני בהריון בחודש תשיעי עם ילדי השלישי. אני מאוד רוצה להניק אבל בשתי הלידות הקודמות שלי היו לי בעיות של ספיקת חלב. שמעתי בכנס הריון ולידה על תוסף טבעי של כמוסות מורינגה+ספירולינה שהוכח מחקרית כמגביר ומעשיר חלב אם ורציתי לשמוע את דעתכן בעניין.

06/12/2012 | 14:59 | מאת: מיכה

יועצות ההנקה מכירות היטב את הנושא. תפני אליהן למידע נוסף.

06/12/2012 | 22:03 | מאת: אלן שיין

שלום אורית, אני לא מכירה מקרוב את ההיסטוריה שלך אבל הסיבה העקרים של חוסר חלב זה חוסר הנקה. לעיתים על הסף משתמשים בבקבוקים ותוספות להנקות כאשר אין צורך. כל בכי של תינוק בימים ראשונים נובעים מהמעבר הקר לעולם שלנו ולא סיבה אחרת. מפענחים את זה כרעב. מוצץ מלאכותי הוא גם תחליף לשד הגורם לתינוק לדחות את היניקה - זה גורם לפחות גירוי וכאן מתחיל ההתדרדרות. קודם תניקי. ותניקי כמה שיותר. זה מה שמווסת את כמות החלב שנוצרת. כמוסות יכולות לעזור לאימא שכבר מיניקה הרבה - עד למקסימום אבל אם אין גירוי מקסימלית אז גם כמוסות לא תעזורנה. כדאי לך להיות בליווי של יועצת הנקה מוסמכת IBCLC - היא יכולה ממש להוביל אותך להצלחה. אנחנו גם מוכרים כמוסות של תערובת - "מור מילק" של חברת MOTHERLOVE האמריקאי. ניתן להזמין או לבוא לרכוש - בהדר יוסף. מלהיב - מרכז להדרכה ויעוץ בהנקה - www.malhiv.co.il שולחים בדואר. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה