המשך/לחזור לעבודה ולהמשיך להניק

דיון מתוך פורום  הנקה

06/11/2012 | 20:59 | מאת: yasmin

תודה אלן על תשובתך המהיר. יש לי עוד שאלה. אני כרגע מניקה, הנקה מלאה, 8 הנקות ביממה. בעוד חוד ש אני אמורה לחזור לעבודה. אני לא אהיה בבית בין 9 בבוקר עד 7 בערב. זה אומר שאני אפספס 3 הנקות ברצך. אני רוצה שב 3, ההנקות האלו להשתמש בפורמולה, ועוד יהיו לי 5 הנקות רגילות ברצך. האם זה אפשרי? מה יהיה עם השדיים שלי בזמן שאני אהיה בעבודה, כי זה בערך 12 שעות שאני לא אניק? האם זה יכול להשפיע על כמות חלב? אני מאוד רוצה להמשיך להניק עד כמה שאני אוכל, אבל בזמן שאני אהיה בעבודה אני רוצה לתת לבתי פורמולה. אשמח לקבל תשובתך. תודה

07/11/2012 | 00:30 | מאת: אלן שיין

היי יסמין, זה קצת שונה אצל כל אחת ואחת. אפשר לשאוב עוד לפני שאת חוזרת לעבודה ולשמור כמה שיותר מנות חלב אם. אז תתחילי כבר כשיש לך יותר חלב. ברור שתהיה ירידה בתפוקה ככל שאת לא מגרה את השדיים לעורך הרבה שעות. גם יש סיכוי גדול שתסבלי בהתחלה מגודש בגלל זה שאת מדלגת על הנקות. אז תצטרכי לשאוב בזמן העבודה - לפחות עד הקלה אם לא מנה שלמה. מוסבר כמובן יותר לעומק בספרון. זה יכול להסתדר אבל אין הבטחות. הכל תלוי בה ובך. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה