גזים אצל בן 3 שבועות

דיון מתוך פורום  הנקה

06/11/2012 | 08:43 | מאת: טלי

ילדתי בלידה רגילה את בני לפני שלושה שבועות. אני מניקה הנקה מלאה וגם שואבת, בלילה בן זוגי מאכיל אותו מבקבוק כדי שאוכל לנוח. בימים האחרונים החל צורח בשעות הערב בהתחלה חשבתי שמרעב אבל בהמשך הבנתי שאלו סימפטומים של גזים שאופייניים לגיל זה. ניסיתי כל מיני תכשירים הומאופתים שמו גליכול וגרפווטר וזה עדיין לא עוזר. האם יש לך המלצות נוספות שאוכל לנסות? אני כבר מיואשת!!

06/11/2012 | 12:10 | מאת: אלן שיין

הי טלי, הרבה תינוקות סובלים מגזים. אבל דבר אחד אפשר לשנות ממה שאני הבנתי מההודעה שלך. לא כדאי כבר כה מוקדים לשאוב ולתת בקבוקים. בקבוקים גם עם חלב אם שאוב מכבידים על מערכת החמצון של הגוף הקטן שלו - כי דרך הבקבוק הוא חייב לאכול יותר מהר וכמות יותר גדולה ממה שהוא מווסת בעצמו עם היניקה. חבל להרחיב לו כבר את הקיבה - ההנקה והיניקה הם מה שמתאימים לתינוקות. זו ברירת המחדל. חבל להעמיס את המערכות כבר. בדרך כלל האם גם לא ממש ישנה רצופה בזמן שבן זוג נותן את הבקבוק. תמיד אנחנו מתעוררות לבדוק אם הכל בסדר. אז זה לא ממש חוסך לך. בן הזוג בהחלט יכול לעזור בהמון דברים - חוץ מהאכלה בשלב זה - כולל הבאת התינוק אליך להנקה. אם ישנים בכלל יחד זה גם יכול לחסוך גם להקים את בן הזוג וכולם ישנים יותר טוב - אלא אם לא טוב לך או לו עם הסדר כזה. זה מאוד אישי. תנסי להמנע משימוש בבקבוקים ואולי זה ישתפר. לא בטוח אבל שווה ניסיון. גם שאיבה בשלב כה מוקדם יכול לשבש את ההנקה. הכל כתוב בספרון שלנו - "הנקה-להעניק מהרגע הראשון" אפשר להזמין בטל: 03-6472411. בהצלחה אלן

06/11/2012 | 13:36 | מאת: גלית

והאם סימיקול (הרופאה שלנו המליצה) מומלץ גם ? תודה רבה

06/11/2012 | 13:36 | מאת: גלית

והאם סימיקול (הרופאה שלנו המליצה) מומלץ גם ? תודה רבה

07/11/2012 | 00:25 | מאת: אלן שיין

לדעתי אין כל הוכחה מדעית שהדברים אכן עוזרים. אבל אם נראה לך שזה עוזר לתינוק - זה כבר טוב. בברכה אלן

07/11/2012 | 23:06 | מאת: מירית

מבינה אותך כל כך, גם אצלי רוב התכשירים לא הקלו על הקטן, חברה המליצה לי על אבקת ABC דופילוס של סולגאר, זו בעצם פורמולה פרוביוטית שמסייעת לגוף ומחזקת את המערכת החיסונית ובין היתר גם מקלה על תינוקות שסובלים מגזים, לקטן שלי זה עזר, אבל זה מתאים לשימוש מגיל חודש, אז קחי בחשבון.

מנהל פורום הנקה