הנקה עם מונו

דיון מתוך פורום  הנקה

05/11/2012 | 15:09 | מאת: ורד

הרופא אמר שיש לי חשד למונו האם מותר להניק בינתים. וכן אם לצערי יש לי מונו האם אפשר להניק במצב כזה או שלא ממולץ.

06/11/2012 | 11:58 | מאת: אלן שיין

היי ורד, ברגע שאת מקבלת דיאגנוזה של המחלה - זה אומר שהוירוס כבר מסתובב בגוף שלך ימים אם לא שבועות!!! כמו רוב המחלות - לתינוק חסינות מסויימת וכמובן שההשלכות של חוסר הנקה הרבה יותר חמורות מאשר המשך הנקה. אין כל ממצאים מדעים שצריכים להפסיק להיניק - נהפוך הוא - כי התינוק מקבל נוגדנים. זה לפי ד"ר ג'ק ניומן - אנני רופאה ומסתמכת על הרופאים שהם ידועים כמומחים בהנקה ורפואה. מאחלת לך החלמה מהירה!!! אלן

מנהל פורום הנקה