לחזור לעבודה ולהמשיך להניק

דיון מתוך פורום  הנקה

05/11/2012 | 14:03 | מאת: YASMIN

שלום רב, אני אימא לתינוקת בת כחודשיים,אני מניקה אותה כ 8 פעמים ביום בלי תוספות של תחליפי חלב. בעוד חודש אני צריכה לחזור לעבודה. אני לא יהיה בבית כ 10 שעות, 8 שעות עבודה ושעתיים נסיעה הלוך ושוב, זה אומר שאני אפספס 3 הנקות. מה עלי לעשות, אני רוצה שהבתי תוכל רק חלב שלי ואיך להתנהג נכון במצב הזה. תודה רבה .

06/11/2012 | 11:54 | מאת: אלן שיין

היי יסמין, הכל אפשרי. צחקתי כי קראנו לספרון החדש שלנו "לחזור לעבודה להמשיך בהנקה - ממש כמו שרשמת בתור "נושא"! את יכולה להזמין את הספרון בטל: 03-6472411 - ולקבל אותו בדואר. עולה 28 שקלים כולל משלוח. יש את כל מה שאת צריכה לדעת כדי להמשיך וגם כמובן להתכונן. את יכולה להתחיל לשאוב מנות. אם תרצי גם פתרונות לאחסון שהם זולים במיוחד תוכלי גם לרכוש ולקבל בדואר. יש ציידנים עם 5 בקבוקים ו2 קרחומים - בעלות של 90-ש"ח וגם שקיות ב-40 שקלים עבור 20!! (בחנויות עולות כ-70=80!! ) תוכלי לראות את הכל באתר שלנו: www.malhiv.co.il להסתכל בחנות. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה