אנטיביוטיקה והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

30/10/2012 | 21:00 | מאת: נ

שלום, אני מניקה בת 7 חודשים, יש לי דלקת אזניים שלא עוברת עם טיפות ואנטיביוטיקה דרך הפה, כנראה אצטרך אנטיביוטיקה שאינה מותרת בהנקה, איך שומרים על האפשרות להמשיך להניקה גם אחרי שאסיים איתה? ובנוסף, לצערי הילדה לא הורגלה לבקבוק (לא היה מי שיעשה זאת) ואני חוששת שמא נתקעתי, בלי הנקה ובלי בקבוק. יש לציין שגם אין לי מלאי חלב גדול, כיוון שלא היה מי שיתן בקבוק, ועכשיו תהייה בעיה לתת לה חלב שאוב כי לא בטוח שאספיק לשאוב מספיק מקווה שהייתי מספיק ברורה. תודה מראש

31/10/2012 | 09:56 | מאת: אלן שיין

שלום לך. רוב סוגי האנטיביוטיקה בטוחים בהנקה. יש לבדוק את זה מול אחד המרכזים הבאים : 1. בילינסון: 03-937-6911 2. אסף הרופא: 08-977-9309 בגיל הזה אולי כשלא תהיה ברירה - היא תיקח בקבוק - או את יכולה לתת לה דייסה עם החלב שלך בקערה. גם אפשר להציע לה בכף או הכי נכון ספל. ברגע שתינוקות אוחזים בחפצים ויש להם שליטה אז אפשר לתת בכוס. מאחלת לך החלמה מהירה. אי אפשר לנבא מה יקרה אחר כך - אפשר רק לנסות להיניק שוב - אבל תשמרי על האופציה על ידי שאיבות מרובות ותדירות לשמור על התפוקה בהצלחה אלן

01/11/2012 | 21:36 | מאת: נ

הבעיה שיש גם ארוחות לילה ולא יודעת כמה זה יסתדר עם כוס/קערה והיא עדיין לא מחזיקה את הכוס בעצמה. שוב תודה

מנהל פורום הנקה