צואה עם רירי בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

30/10/2012 | 16:25 | מאת: אתי

ביתי בת שישה חודשים, מזה כחודשיים היא יונקת והצואה יוצאת עם ריר. כמו כן היא בוכה לפני הצואה ויש לה גזים רבים רק בהנקה. התייעצתי עם גאסטרולוג והוא הורה לי להפסיק לאכול דברי חלב, בוטנים, ביצים ודגים, כמובן שהפסקתי אך זה לא עוזר. מה לעשות? האם להפסיק את ההנקה ?

31/10/2012 | 09:52 | מאת: אלן שיין

שלום אתי, השאלה היא אם הריר הזה מסוכן או בעייתי. אם הורדת את כל המוצרים האלה (הייתי אולי מציעה להתחיל עם מוצרי חלב טוטלי - לראות אם אין שיפור ולא את כל הדברים כדי לבודד אם אכן דובר על מאכל) וזה אומר אפילו קצת חלב נעלם מהתפריט - עוגות בהם חלב וכו') אולי דעה נוספת? עם כל הטוב שיש בחלב אם - לא הייתי מוותרת - כי כמובן יש השלכות רבות יותר והשפעה לרעה יותר באופן סטטיסטי מחלב פרה ישר לתינוקת (כל התמ"לים מורכבים מחלב פרה) עוד דבר - האם במשך הזמן הזה נתת לה טעימות של מאכלים? זה כמובן יכול לגרום לבעיות עיכון אם אכן המערכת לא מוכנה עדיין. תמ"ל זה הפושע המרכזי - ולפעמים זה לוקח זמן עד שהתגובה מופיע. אז אם שבוע שבועיים לפני הופעת הריר נתת בקבוק אחד אפילו - של תמ"ל אני מהמרת על זה. לוקח זמן. וכמובן אחרי מתן משהוא שפוגע = זה גם יכול לקחת אפילו כמה שבועות (כן, אפילו בקבוק אחד) עד שזה יוצא בכלל ממערכות התינוק והמעיים חוזרים לתקינים ונקיים. אנני רופא אבל זה אוכל למחשבה. זה בדרך כלל לא חלב אם דווקא שפוגע. בברכה אלך

מנהל פורום הנקה