עזרה דחופה! בת 9 חודשים לא מוכנה לינוק

דיון מתוך פורום  הנקה

29/10/2012 | 15:14 | מאת: אלינור

אלן שלום בתי בת 9 חודשים לא מוכנה לינוק יותר. כבר יותר מ12 שעות שהיא ולא ינקה! היא אוכלת מוצקים אבל בעיקר יונקת. ב4 לילות האחרונים ניסינו לנהל משטר שינה חדש בליווי רופא נוירולוג מומחה לשנת תינוקות, כי היא פשוט לא היתה ישנה בלילות ונרגעת ונרדמת רק בהנקה. השינה שלה פתאום השתפרה פלאים אבל פתאום הבוקר היא פשוט שובתת! אני ממש לחוצה. אני בינתיים שואבת כשאני מצליחה, אבל זה נראה לי פשוט אבוד.... גם השאיבה לא ממש יעילה ( חוץ מאשר בבוקר כמובן) כי אני לא נהגתי לשאוב בתדירות. הסתכלתי על החניכיים העליונות שלה ואני חושבת שאולי יש שם בליטות של שיניים. אני לא בטוחה... כבר יצאו לה לפני חודשיים 2 שיניים. מה לעשות? צריכה עזרה דחוף! תודה

31/10/2012 | 09:35 | מאת: אלן שיין

היי אלינור, הנפש מאוד עדינה. אף אחד לא יכול לדעת איך כל המשטרים האלה משפיעים על בן אדם. בסך הכל יש כעסים אולי או מי יודע - בכלל עניין אחר. לרוב - לקראת שנה - תינוקות שהם כבר יותר פעילים גם מתחילים לישון קצת יותר טוב. כל ילד שונה - וכל אחד עם התזמון האישי. לא הייתי מוותרת ואולי תמשיכים לנסות להציע. גם כעסים עוברים. תנסי בלילה שהיא מתעוררת להנקה. אני מניחה שאתם מאפשרים לה לינוק לפחות פעם בלילה? יש כל כך הרבה סיבות למה מתעוררים בלילות. טבע הדברים. אבל מקוה שהיא תחזור לשד. לפעמים באמבטיה משותפת - בתור משחק אפשר לשכנע. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה