פטמות שונות מעט בצורתן

דיון מתוך פורום  הנקה

26/10/2012 | 16:10 | מאת: דין

שלום וברכה אלן, אני בשבוע 34 :מבנה הפטמות שלי מאז ומתמיד היה שאחת די עגולה וסימטרית והשניה(השמאלית )לא בדיוק עם צורה מוגדרת. אני מדברת ממש על הפטמה עצמה ולא על העטרה. ביתי בת השנה וחצי בשלב מסוים בהנקה לחלוטין העדיפה את הצד של זו הסימטרית יותר והעגולה והייתי צריכה למצוא דרכים מחוכמות כדי "לעבוד" עליה וכדי שהיא תינק גם מהצד השני. שאלותיי: 1.האם יש דרך/טיפ לגרום לינוק מ-2 הצדדים בלי הבדל 2.האם הגיוני שהצד הפחות סימטרי מניב פחות חלב ? תודה רבה מראש.

27/10/2012 | 19:22 | מאת: אלן שיין

היי דין! 1. כל תינוק תגיב אחרת אז יתכן והבא כן יסכים באותה מידה או שלא. אי אפשר לדעת מראש. אם היא בכלל לא תסכים אפשר בצד אחד פיטמת סיליקון שזה יותר "סימטרי" אבל עדיף בלי כמובן. 2. הצד הזה מניב פחות כי הנקת פחות ממנו. את מייצרת כמות חלב על פי התדירות והגירוי לשדיים. מיניקה פחות ? אז יש פחות חלב. בהצלחה רבה!! שיעבור קל! אלן

מנהל פורום הנקה