הכנה לפני הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

25/10/2012 | 18:39 | מאת: מירב

אני בשבוע 34 בלידות הקודמות נתקלתי בקשיים רבים בהנקה בעיקר מפטמות פצועות שגורמות לכאבים עזים ובלתי נסבלים. שאלתי היא האם ישנה דרך להכין את הפטמות לפני הלידה כדי שלא אפצע שוב? כמו כן יש לי שתלי סיליקון האם זה בסדר להניק עם השתלים? אודה לתשובתך

25/10/2012 | 19:48 | מאת: אלן שיין

היי מירב, זה בסדר גמור להיניק שיש שתלים. לרוב הם לא מפריעים. כדי להתכונן ללידה הקרבה ולהנקה הקרבה כדאי לך לשבת עם יועצת הנקה מוסמכת כדי שהיא תעבור איתך על תנוחות וטיפים איך למנוע את הפציעה. פצעים לא באים בגלל רגישות בעור הפיטמות אלא בגלל תנוחה לא בדיוק טובה. אם התינוק לא ממוקם טוב - זה יגרום לחיכוך. יש לנו ספרון הדרכה עם איורים שאני כמובן ממליצה. זה יכול לעזור רבות - לקרא עוד טרם לידה. אבל אין כמו 4 עיניים. אם את בכללית יש הסדר אצל חלק מהיועצות. ניתן למצוא יועצת מוסמכת באתר של האיגוד שלנו - www.iaclc.org.il את הספרון אפשר להזמין דרך הטל ולקבל בדואר אם את לא באזור תל אביב= 03-6472411. בברכה ובהצלחה!! אלן

מנהל פורום הנקה