קושי בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

23/10/2012 | 20:40 | מאת: דידי

שלום רב, האם יש אפשרות ששד אחד מייצר יותר חלב משד אחר? אם כן, כיצד עלי להניק? אני מרגישה שבתי(בת 4 שבועות), "עובד" קשה יותר בשד ימין ואילו בשד שמל, יותר קל לה. מה עלי לעשות?

24/10/2012 | 00:06 | מאת: אלן שיין

שלום דידי יש עדיפות לשד מסויים אצל כל אם. אם את הולכת לפי ההמלצות אז יש להיניק משני הצדדים בכל הנקה - כך התפוקה מתאזנת. יש את כל ההסברים וההמלצות בספרון - "הנקה-להעניק מהרגע הראשון" שם כל המידע אודות ההנקה בשבועות הראשונים. ניתן להזמין בטל: 03-6472411. בקצרה - כל שד פועל באופן עצמאי. ככל שאת מגרה באופן שווה את השדיים שזה קורה רק אם את מיניקה משני הצדדים בכל הנקה - אז זה אמור להתאזן. בינתיים אפשר לתת בתור צד ראשון אותוצד שנראה לך שיש פחות. אם היא לא מסכימה אז תשאבי כדי לאזן ואז להציע. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה