אני נואשת -זקוקה לעזרה :

דיון מתוך פורום  הנקה

22/10/2012 | 22:07 | מאת: רותי

אין לי מספיק חלב השתמשתי באספסת כמו"כ בכדורים יקרים מאוד להגברת החלב ואין תוצאות !!! התינוק מקיא כל אוכל מלאכותי כמו: מטרנה חלבית, סימילק צמחי וחלבי ולסיום ניסיתי גם את נאפוניל(ממרשם רופא) מה עושים ?????????

23/10/2012 | 10:18 | מאת: אלן שיין

היי רותי, ניהול ההנקה לדעתי הוא הפתרון לבעיות של חוסר חלב. אין כל פרטים כאן - גיל, כמה זמן זה נמשך ועוד....ולדעתי יש כאן עניין רפואי שהתינוק לא יכול לאכול כל דבר אחר. דבר ראשון - ביקור אצל יועצת הנקה מוסמכת IBCLC דבר שני - יש גם אפשרות לקבל חלב אם בתרומה. חפשי בגוגל. יש בפייסבוק קבוצה של אימהות מיניקות וגם תורמות. חפשי יועצת באתר של האיגוד של היועצות: www.iaclc.org.il בהצלחה אלן

24/10/2012 | 18:24 | מאת: חיה

יש לי הרבה חלב אם במקפיא, אם את רוצה!!

מנהל פורום הנקה