שאיבת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

22/10/2012 | 09:58 | מאת: רון

שלום הלן בגלל בעיות בגדילה של בני בן ה 3 חודשים נאלצתי לעבור לשאיבה ונתינה מבקבוק.בהתחלה זה עבד טוב אך כיוון שיש לי עוד שני ילדים קטנים לא התאפשר לי לשאוב כל כארוחות והתחלתי לתת חלב באבקה.לאט לאט זה עבר לשאיבה אחת ביום וכל השאר חלב מלאכותי.הייתי רוצצה מאוד להחזיר את השאיבה ללפחות 2-3 ארוחות ביום של חלב שלי ולא רק אחת.האם זה אפשרי בשלב הזה להגביר את החלב?מה עושים??תודה רבה מראש

22/10/2012 | 16:48 | מאת: אלן שיין

היי רון, את מקציבה את הקצב. זה בהחלט אפשרי. צריכה באופן תדיר ומתמיד לשאוב שוב. כל יום הכמות תגדל לך קצת. אם לא תגדילי את מספר השאיבות הכל ישאר סטטי ולרוב רק ידעך. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה