שימושהחלב לאחר הקפאה

דיון מתוך פורום  הנקה

21/10/2012 | 17:57 | מאת: חן

הי, אני משתמשת בחלב שאוב לאחר הקפאה, האם במידה ונשאר חלב בבקבוק אני יכולה להמתין איתו עד שהתינוקת אולי תרצה עוד? לא בקירור או הקפאה.. מכיוון שלעיתים היא אוכלת חצי ולאחר חצי שעה רוצה את החצי השני שבבקבוק.. תודה רבה!

21/10/2012 | 22:09 | מאת: אלן שיין

היי חן אם זה בהפרש של חצי שעה אז לא נורה. גם שעה לדעתי. אין מידע מדוייק אבל ההגיון אומר שזה צריך להיות בסדר. בלי אחריות כמובן - אם מאוש חם אז לא הייתי שומרת. אבל חדר רגיל - מזגן לא נראה לי שזו בעייה. אלן

מנהל פורום הנקה