ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הנקה

09/08/2012 | 14:15 | מאת: רוניתוש

שלום, ילדתי ביןם ג שעבר בת במשקל 3,014, היום בשקילה היא הגיעה ל 2615 ג , האחות המליצה לי להוסיף ב3 המקות תוספת חלב, אני מעדיפה שלא, יש לציין שהילדנ יונקת מצויין, רגועה וישנה טוב בלילה, ילדים קודמים ראשון לא הנקתי ושני שילוב כי גם הוא ירד אבל מ4 קג, המשטבה של ספקטרה שואבת לי מעט...

11/08/2012 | 10:56 | מאת: עדי יותם

כדי לדעת את השינוי האמיתי במשקל כדאי לחזור לט"ח כמה ימים אחרי השקילה הקודמת. בין משקלים שונים (זה של ביה"ח וזה של ט"ח) יכולים להיות הבדלים גדולים, גם 200 ו-300 גרם. לילדה צריכות ליהות יציאות בכמות מצטברת של 4 כפות לפחות ביממה (24 ש) ובצבע צהוב בד"כ, וכן 5-6 חיתולים רטובים בשתן שקוף. צריך גם שיהיו לפחות 8 הנקות ביממה. אם אין מספיק במדדים האלה כדאי להיעזר בהקדם ביועצת הנקה. ייתכן שבמשאבה אחרת היית מקבלת כמויות גדולות יותר - ובכל מקרה שאיבה איננה מדד לכמות החלב. תוספות הן לא פתרון לבעיות הנקה אבל לפעמים הן הכרחיות לפחות באופן זמני עד שבעיית ההנקה נפתרת. בהצלחה!

12/08/2012 | 00:29 | מאת: רוניתוש

הי, היא ירדה עוד 65 ג , האחות אמרה לי לתת תוספת לאחר הנקה של תחליף או חלב שאוב, עם השאיבה ממש לא יוצאת כמות אולי 10-20 , סימילאק הוספתי פעמיים ביום והיא ממש פלטה אותו. מחר יש לי שוב

מנהלי פורום הנקה