ייבוש חלב אם

דיון מתוך פורום  הנקה

02/04/2012 | 19:20 | מאת: liat

הי, ביתי בת שנה ועשרה חודשים והיא עדיין יונקת רק בערב לפני השינה בעיקר להירגע ולהירדם... אני תקשה להפסיק זאת ורציתי לשאול אם יש דרך ליבש את החלב (למרות שיניקה היא לא באמת בשביל מזון... זה אחרי ארוחת ערב וכו') חשבתי שאחי זה יכול לסייע בתהליך להפרד מהציצי.... תודה ליאת אמא של פארן.

03/04/2012 | 15:12 | מאת: אלן שיין

היי ליאת, את צודקת - זה לא קשור לאוכל - וכל עוד היא יונקת יהיה טיפת חלב. אם היא בוגרת לגילה אפשר להתחיל לדבר איתה על גמילה - מסיבה - חגיגה - או אם לא אז לחכות עד שאת מרגישה שיש הבנות. זה יבוא. זה קצת מוקדם אבל זה יבוא. אם את רוצה להפסיק ולא לחכות לתזמון יותר מתאים אז באמת עליך להסביר לה באופן הגיוני - למה. אבל להתכוון לזה - ברצינות ולעמוד בהחלטתך. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה