חלב שאוב שהתקלקל ?
דיון מתוך פורום הנקה
הי, מתוך כוונה להתחיל להרגיל את ליה לבקבוק שאבתי במאמץ רב אתמול כ-40C ושמרתי במקרר (בעומק המקרר ולא בדלת). היום שאבתי עוד כ-30cc וצרפתי לחלב שהיה במקרר. בערב- כשהתכוונתי לתת לליה את הבקבוק טעמתי והסתבר שלחלב טעם חמוץ וריח לא טוב...מדוע זה קרה? קראתי שניתן לשמור במקרר חלב שאוב למס' ימים....
היי לך, לפעמים למרות שהריח לא טוב - זה עדיין לא ממש מקולקל. אבל אם טעמת והרגשת שזה לא זה - אז לא כדאי לתת אותו. לפעמים הכלי בו אוחסן החלב לא מתאים. הכי טוב בקבוק זכוכית או שקיות המיועדות להקפאה. הם חזקים ומחומר עמיד. בברכה אלן