התינוק התחיל לפלוט הרבה

דיון מתוך פורום  הנקה

24/04/2024 | 18:49 | מאת: רינת

הבן שלי בן 4 חודשים (הנקה מלאה) לאחרונה התחיל לפלוט הרבה חלב. למה זה קורה? האם זה בגלל שהוא אוכל יותר מדי אולי? ומה אפשר לעשות? תודה

שלום רינת כל הכבוד שאת מניקה כבר 4 חודשים. יש סיבות רבות לפליטות חלב אם אצל תינוקות. ממליצה לך לפנות גם ליועצת הנקה לשלילת ייצור עודף של חלב וגם לרופא ילדים לשלילת מצבים רפואיים. בכל מקרה את יכולה להניק את התינוק בצורה שבה הוא יהיה מעט גבוה ולא בשכיבה, לעשות הפסקות יזומות לכמה דקות ואז להמשיך,להחזיק תינוק על הידיים 20 דק -חצי שעה במאונך לפני שמחזירה אותו לשכיבה. המלצה נוספת לעקוב אחר המשקל והיציאות שלו כדי לוודא שנכנס יותר מאשר יוצאה. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה