הנקה שאלה לגבי הגברת

דיון מתוך פורום  הנקה

23/04/2024 | 15:23 | מאת: קרן

תינוקת בת 4 שבועות, הנקה מלאה. מרגיש שבשד השמאלי אין חלב, לעומת ימני. מה ניתן לעשות?

שלום קרן ממליצה להיפגש עם יועצת הנקה כדי שתבצע לך אומדן הנקה מלאה ותעה לך תוכנית התערבות מתאימה. כדי להגביר ייצור חלב בשד שמאל , מומלץ המשך הנקה מהשד הזה לעיתים קרובות מ 8-12 פעמים ביממה, ביצוע שאיבה של 20 דקות לאחר כל הנקה , מגע עור לעור עם התינוק, לברר שהצמדה לשד מיטבית - כל החלק התחתון של העטרה בתוך הפה של תינוק, להניק בלילות -רמות פרולקטין , הורמון שאחראי על ייצור חלב , יותר גבוה בלילה, ניתן גם להוסיף חלב שאוב על שד שמאל באמצעות SNS - מערכת השלמה על השד. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה