חלב אם ,תינוקת בת שנתיים

דיון מתוך פורום  הנקה

25/03/2024 | 19:03 | מאת: מגי

היי אהיה אמיתית ואגיד שטעמתי את החלב בצד אחד הוא מתוק וטעים ובצד שני חמצמץ טעם אחר לחלוטין ,התינוקת שלי כבר בת שנתיים,אומרת שבצד החמצמץ לא טעים לה ,מה יכול לגרום לזה?

שלום מגי. סיבות יכולות להיות שונות לשינוי בטעם החלב באחת מהשדיים. במצב של דלקת בשד הטעם משתנה , אך לאחר שדלקת חולפת הטעם חוזר להיות מתוק. סיבה נוספת -תהליך של גמילה מהנקה, כאשר כמות החלב בשד יורדת, המתיקות מתחלפת . אני מניחה שאם תגבירי ייצור חלב בשד ה" לא טעים" הפעוט שלך יהיה מרוצה. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה