המשך הנקה מלאה לאחר גיל חצי שנה

דיון מתוך פורום  הנקה

05/03/2024 | 10:13 | מאת: דינה

שלום אני יודעת שמשרד הבריאות אומר שמגיל חצי שנה צריך לשלב עוד סוגי מזון לתינוק חוץ מהנקה. אבל בכל זאת, ברצוני להמשיך עם הנקה מלאה. השאלה האם זה יכול לגרום לנזק? תודה.

שלום דינה הנקה מלאה בחצי שנה ראשונה עונה על הצרכים תזונתיים של התינוק, בגיל חצי שנה מומלץ להתחיל עם הטעימות ולאחר כחודש-חודשיים תינוק יכול לאכול רגיל מהתפריט של המשפחה וכמובן להמשיך לינוק באופן מלאה. הנקה בלבד ללא טעימות וללא מעבר לאוכל רגיל בגיל זה, עלול לפגוע בשלבים התפתחותיים אצל הילד, לירידה במשקל ולחוסר הצלחה בשגשוג. המשך הנקה נעימה המשך הנקה נעימה

מנהל פורום הנקה