תינוקת בוכה במהלך ההנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

21/02/2024 | 12:41 | מאת: מיכל

בס"ד שלום לך התינוקת שלי יונקת הנקה מלאה, ואפילו לא מוכנה לאכול תמ"ל / חלב שאוב. רק שלעיתים קורה מקרה מוזר: היא ממש בוכה לפני הנקה (כי היא רוצה לאכול כנראה), וזה ממש בכי היסטרי, ואני מנסה לתת לה את הפיטמה, והיא ממשיכה לצרוח כשהפיטמה בפה שלה.. ורק כשאני מנענעת ומנדנדת אותה קצת כשהפיטמה בפה שלה, לפעמים היא נרגעת ומתחילה קצת לאכול, ולפעמים היא מפסיקה לאכול ושוב בוכה. מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה שביתת הנקה?

שלום מיכל יש סיבות שונות לבכי של תינוקות. יש בכי מגזים, כאבים ,עייפות, שעמום, רעב, צימאון ועוד. תינוקות מסוימים מסרבים להיצמד לשד או מתנתקים באמצע כאשר זרם חלב חלש מדי או חזק מדי. חשוב להבין מה הסיבה כדי לטפל בבעיה. מציע לך לפנות ליועצת הנקה כדי לפתור את הבעיה. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה