בלוטות מונטגומרי בולטות

דיון מתוך פורום  הנקה

19/02/2024 | 19:16 | מאת: בת 18

יש לי בלוטות מונטגומרי בולטות כבר שנים. אני חושבת שזה מה שזה, לפחות. זה פשוט כמו חצקונים בגדלים ובחלקם נראים קצת כמו פטמה גם /: ולפעמים יש לי גם נקודות עם אותה המוגלה [?] על הפטמה. רציתי לדעת אם כדאי לי לבדוק את זה? כמה זה שאני מפוצצת מזיק? [אני באמת משתדלת שלא אבל המראה משגע אותי ואני רק גורמת לזה להיות גרוע יותר] יש דרך להפטר מהן בעזרת ניתוח או טיפול כלשהו? הבנתי גם שהן אמורות להגיע במהלך הריון אבל מעולם לא הייתי באחד

שלום לך בת 18 ממליצה לך לפנות עם השאלה לכירורג שד או לרופא עור. בהצלחה

מנהל פורום הנקה