איך אפשר להפסיק הנקה מיידית

דיון מתוך פורום  הנקה

05/02/2024 | 22:51 | מאת: שולמית

שלום, איך אפשר להפסיק הנקה לאחר שלושה חדשים (לצערינו התינוק נפטר)בצורה המהירה והטובה ביותר ללא כדורים אשמח לדעת תודה רבה

שלום שלומית. משתתפת בצערך. אם הנקת או שאבת חלב בתדירות גבוה (לפחות 8 פימים ביממה) אין מנוס מגודש. הפסקה פתאומית בפינוי חלב אם מהשד גורמת לגודש. ניתן להקל על הכאבים בשדיים באמצעות הנחת קומפרסים קרים או עלי כרוב למשך 20 דקות על השד (לא על הפטמה ולא על ההילה), שתיית תה עם נענע או מרווה משתן ותורם לירידה בגודש, בנוסף ניתן לקחת תרופות נגד כאבים כגון אקמול או IBUFEN, שעוזרות נגד כאבים ומונעות תהליך דלקתי בשד בעת גודש. יש אפשרות (רק עם זה מתאים לך) לבצע ייבוש חלב הדרגתי - לבצע שאיבה עם ירידה בתדירות כל יומיים-שלושה. ייבוש הדרגתי לוקח יותר זמן. חלב שנישאב את יכולה לזרוק או לתרום בנק חלב אם. ניתן לברר פרטים נוספים לגבי בנק חלב אם בטלפון 07-32630200 בהצלחה.

מנהל פורום הנקה