הנקה לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הנקה

05/02/2024 | 12:31 | מאת: עדי

אני מועמדת לניתוח קיסרי ומקווה לעבור אותו בהרדמה אפידורלית. אני מאוד רוצה להניק מיד לאחר הנתוח, אני צריכה לדעת או להגיד משהו לצוות מראש? האם אוכל לעשות את זה מבחינה טכנית (להסתובב לצד) ?

שלום עדי כל הכבוד לך על הרצון להניק את התינוק בשעה ראשונה אחרי הלידה. כדאי להגיד לצוות על רצונך להניק לפני שתכנסי לניתוח וניתן גם לבקש אחרי (בהרדמה אפידורלית את בהכרה ). הצוות המטפל יעזור בהצמדה ראשונה. במידה והנקה לא תתאפשר מסיבה מסוימת אנחנו ממליצים לסחוט קולוסטרום למזרק ולהעביר לתינוק. בהצלחה

מנהל פורום הנקה