חלב שנשאר זמן רב לאחר הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

22/01/2024 | 21:58 | מאת: מישהי

שלום נכנסתי להריון אחרי חצי שנה של פרולקטין, אחרי הלידה כמעט לא הנקתי, הייתי במעקב פרולקטין- היה גבוה מאוד, המקרו פרולקטין יצא חיובי. אחרי קרוב לשנה נכנסתי שוב להריון ללא כדורים. כעת למעלה מחצי שנה לאחר הפסקת הנקה ללא כדורי- עדיין יש חלב בלחיצה- בשאיבה לא יוצא כמעט כלום האם יש לבדוק שוב פרולקטין?

שלום מישהי בדרך כלל יציאת חלב מהשד נחשב תקין בשנה ראשונה לאחר סיום ההנקה. במידה והפרשת חלב נמשכת מעבר לכך, מומלץ לפנות לבדיקות נוספות. בהצלחה

מנהל פורום הנקה