חייבת עזרה. אני ממש מתוסכלת

דיון מתוך פורום  הנקה

03/01/2024 | 01:24 | מאת: אנונימית

הבת שלי בת חודשיים, והבעיות האלו התחילו רק בזמן האחרון: 1. בשבועיים האחרונים הבת שלי פתאום לא מוכנה לאכול מבקבוק את החלב ששאבתי לה, היא רוצה רק ממני ישירות, וקשה לי.. 2. בנוסף, לפעמים הפטמה הימנית שלי גורמת לה לרפלקס הקאה, אני לא יודעת למה.. אלו בעיות חדשות שפתאום צצו ואני לא יודעת מה לעשות, אני ממש מתוסכלת.. היום ממש בכיתי.. אני כל הזמן רק מניקה וכשאני שמה אותה במיטה שלה היא בוכה.. לפני יומיים היא לא נתנה לי לישון. הייתי איתה מ-23:00 עד 6:00 בבוקר. היא כל הזמן רצתה לינוק ממני.. מה עושים...?

שלום לך אנונימית ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה לבדיקת רפלקס הקאה בשד ימין. יש תינוקות שמסרבים לשתות חלב שאוב עקב טעם שונה בחלב אם המאוחסן. הטעם יכול להשתנות גם לפי צורת שאיבה, בכל מקרה ממליצה על ייעוץ הנקה מסודר בהצלחה!

מנהל פורום הנקה