שאלה דחופה בבקשההההההההה

דיון מתוך פורום  הנקה

31/12/2023 | 15:07 | מאת: רומי

היי יש לי שעורה עם מוגלה על העפעף הרופא עיניים פוצץ לי אותו עם מחט ועכשיו אני צריכה לשים 2 סוגי טיפות ומשחה במשך שבוע 4 פעמים ביום טיפות מקסיטרול טיפות אופלו אבניר ומשחה מקסיטרול אמרתי לרופא שאני מניקה ואמר שזה בסדר אבל בעלון כתוב לא להשתמש בתקופת הריון והנקה כתוב שאסור!! אשמח לתשובה כי אני ממש בלחץ מה ההשלכות הסיכונים ומה אני צריכה לעשות? תודה

31/12/2023 | 15:36 | מאת: רומי

התינוקת בת שנה וחודשיים

שלום רומי ממליצה לך לפנות למרכז לייעוץ תרופתי במרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) במספר 089779309 השרות ניתן בימים א עד ה בין השעות 08.00-14.00 בהצלחה

מנהל פורום הנקה