בקשר למתן מוצץ לתינוקת

דיון מתוך פורום  הנקה

23/11/2023 | 16:23 | מאת: דינה

שלום :) הבת שלי בת שבועיים וחצי. אמרו לנו לא לתת מוצץ ובקבוקים עד שההנקה מתבססת (שזה בערך חודש). אני לא נותנת מוצץ, אבל אני כן נותנת בקבוקים עם חלב ששאבתי. אז השאלה שלי היא: אם אני גם ככה נותנת בקבוקים, יש צורך לחכות עם המוצץ? תודה.

שלום דינה. האם את גם מניקה או שרק נותנת חלב אם שאוב מבקבוק? במידה ואת מניקה , מומלץ למנע ממתן פטמות מלאכותיות שזה כולל גם פטמה של בקבוק וגם מוצץ עד שהנקה מתבססת. במידה ואת מרגישה שמתן חלב אם שאוב פוגע בהנקה תנסי להימנע מכך. בהצלחה !

מנהל פורום הנקה