הנקה וויטמינים האם להמשיך

דיון מתוך פורום  הנקה

22/11/2023 | 10:11 | מאת: קרין

התינוקת בת שנה פלוס ואני עדיין מניקה, כמובן שהיא גם אוכלת אוכל רגיל, כל רופאת נשים אומרת לי להמשיך עם חומצה פולית.. האם בגלל ההנקה? הויטמינים שאני שותה הם משולב בכדור אחד, חומצה פולית ברזל, B12 וויטמין סי, האם להחליף רק לחומצה פולית?

שלום קרין כל הכבוד שאת מניקה פעוט. חומצה פולית מומלצת לכל אישה בגיל פוריות מכוון שחשובה במניעת מומים מולדים אצל העובר. לגבי המינון ולקיחת יתר הויטמינים ממליצה לך להתייעץ עם רופא נשים . בהצלחה!

מנהל פורום הנקה