כמה שאלות בקשר להנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

19/11/2023 | 12:22 | מאת: דינה

שלום 1. רציתי לשאול, בקשר לשאיבת חלב, אני יכולה לשאוב כמה זמן שאני רוצה? כי ראיתי שכתוב באינטרנט לשאוב מכל צד 15 דקות. זה בסדר לשאוב יותר זמן? 2. מיום חמישי התינוקת התחילה "לצקצק" במהלך ההנקה, אני שומעת את זה כל הזמן כשהיא יונקת, בדקנו ואין לשון קשורה, האם זה בעייתי או שזה בסדר?

שלום דינה 1. זמן שאיבה מומלץ מכל שד - 20 דקות 2. ציקצוקים בהנקה מצביעים על בעיית ואקום אצל תינוק בעת מציצה. יש צורך לשפר הצמדות , במידה ולא עוזר לפנות ליועצת הנקה. בהצלחה.

19/11/2023 | 13:12 | מאת: דינה

תודה רבה לך :) והאם הציקצוקים האלו גורמים לתינוק לקבל פחות חלב במהלך ההנקה?

מנהל פורום הנקה