כאבים ותחושה לא נעימה בחזה ובפטמות

דיון מתוך פורום  הנקה

12/11/2023 | 19:39 | מאת: דינה

יש לי כאבים בפטמה כשמשהו נוגע בה כמו בגד, וגם בכללי יש לי כאבים בחזה בצד שקרוב לבית השחי (ומרגישים שהאיזור קצת קשה) מדוע זה כך? והאם עובר לבד? תודה!

שלום דינה חסר לי המון מידע על מנת לענות לך. כמה זמן את אחרי הלידה? האם את מניקה באופן מלאה? האם את שואבת חלב? חשוב גם לראות כיצד את מניקה כדי לוודא שהצמדות תקינה ולבדוק את השד לשלילת צינורות חסומות, דלקת, פטרת ועוד. מציע לך לפנות להתייעצות עם יועצת הנקה. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה