גדילת החזה בהריון - האם קשור לתפוקת החלב?

דיון מתוך פורום  הנקה

28/10/2023 | 19:06 | מאת: דינה

שלום אני בשבוע 40, תכף צריכה ללדת (לידה ראשונה), החזה שלי מאז ומתמיד היה די קטן, ושמתי לב גם שהחזה לא גדל לי במהלך ההריון. (בעלי אמר שאולי גדל קצת אבל הוא לא בטוח בזה). האם זה אומר שח"ו אין בו חלב? תודה

שלום דינה יש נשים שהשד אצלם לא גודל משמעותית במהלך ההיריון ומתפתח בעיקר אחרי הלידה . לכן, בחלק מהמקרים חסר גדילת שד בהריון לא בהכרח מנבא מיעוט חלב. מאחלת לך לידה קלה ומהירה וממליצה להתחיל להניק כבר בשעה ראשונה אחרי הלידה ולקבל ייעוץ הנקה בבית חולים כבר ביממה ראשונה .

מנהל פורום הנקה