חלב לאחר הפסקת הנקה...

דיון מתוך פורום  הנקה

22/10/2023 | 02:22 | מאת: טל

שלום, הפסקתי להניק לפני כ-5 חודשים (שאיבה בשילוב תמ"ל למשך 8.5 חודשים) עדיין בלחיצה על השד יוצאות טיפות חלב. האם זה נורמלי? יש צורך להיבדק? תודה רבה

שלום טל חלב אם עלול לצאת מהשד במשך שנה לאחר סיום ההנקה. במידה והתופעה נמשכת מעל גיל שנה מומלץ לפנות לרופא לבירור. בהצלחה!

22/10/2023 | 14:32 | מאת: טיפות חלב לאחר הפסקת ההנקה

שלום, יקרה. תופעה שאת מתארת: יציאת חלב לאחר חודשים שעברו מאז הייבוש היא נורמלית לחלותין. זה יכול להמשיך להתרחש גם לאחר שנה... המלצה לא לעשות גירוי שד מיוחד ולא להוציא חלב בכוונה.

מנהל פורום הנקה