עצות וטיפים להנקה ראשונה

דיון מתוך פורום  הנקה

18/10/2023 | 18:01 | מאת: דינה

שלום, אני בשבוע 39. מאוד מעוניינת להניק הנקה מלאה. קצת חוששת כי שמעתי מחברות שגם רצו להניק, שהן לא הצליחו, הן אמרו לי שזה לא כ"כ פשוט, ולפעמים אין חלב וכו'... האם יש לך טיפים להנקה כדי שההנקה תצליח? תודה רבה!!

שלום דינה כל הכבוד שאת בוחרת בהנקה. על מנת שהנקה תצליח מומלץ להניק כבר בשעה הראשונה אחרי הלידה ולבצע ביות או אפס הפרדה. ברגע שתינוק כל הזמן איתך במהלך האשפוז בבית חולים, יש לו יותר הזדמנויות להנקה, בימים הראשונים אתם מתאמנים יחד על ההצמדה הנכונה והוא מייצר לעצמו כמות מספקת של חלב ע''י הנקות מרובות. טיפ נוסף - זה הנקות לילה, בלילה יש לך רמות יותר גבוהות של פרולקטין וזה תורם רבות לייצור תקין של חלב. בהצלחה

מנהל פורום הנקה