בלוטות חלבבבבבבבבבבבב

דיון מתוך פורום  הנקה

31/08/2023 | 17:19 | מאת: שחר

שלום רב ילדתי לפני שנה וחצי שהייתי אצל כירורדית שד לבדיקה היא מיששה גולה קטנה ואמרה שכנראה מדובר בבלוטות חלב בכל זאת שלחה אותי לאולטרסנד שיצאה תקין עכשיו אחרי שנה וחצי עשיתי שוב אולטרסנד שיצא תקין אבל אני עדיין מרגישה את הגולה הקטנה יש לציין שלא הנקתי ולקחתי ישר כדורים לייבוש חלב אבל גם אחרי הכדורים היה לי חלב שהיה יוצא מהפטמה קציתי לדעת יש דבר כזה שאולי זה בלוטת חלב שתקוע שמה חלב או חסומה או משהו? או אונות חלב רגילות שאני מרגישה במגע?

01/09/2023 | 10:11 | מאת: טניה וויסר

הי, שחר. תופעה שאת מתארת די שכיחה, יחד עם זאת אני מבינה את הדאגה שלך. אנו מכירים שגם לאחר ייבוש חלב לאחר לידה ,גם מעל שנה יכול לצאת חלב מפטמה בכמות קטנה. אם יהיה לך שינוי צבע חלב או הפרשה דמית, גודש או אדמומיות על השד ממליצה לחזור למעקב כירורג/ית שד.

מנהל פורום הנקה