הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

11/03/2008 | 21:48 | מאת: מיכל

יש לי תינוקת בת חודש וחצי והיא יונקת הרבה זמן כמעט שעה וחצי שעתיים. היא נרדמת ולאחר כמה דקות או חצי שעה- שעה מתעוררת שוב. (משמיעה קולות כאלה יללות) אני מידי פעם נותנת תוספים מכיוון שנראה לי לצערי אין לי מספיק חלב. שאבתי גם חלב פעם כמעט 100 ולא הספיק לה. אולי החלב לא שומני מספיק. איך אפשר להעשיר את החלב? מה לאכול? תודה

11/03/2008 | 22:46 | מאת: אלן שיין

היי מיכל, החלב שלך מושלם. אין מצב של חלב אם דליל או לא שומני או מזין מספיק. את גם לא חייבת לתת תוספת מלאכותי אם כל פעם שאת מחברת את התינוקת לשד היא נרגעת. זה סימן שדווקא יש חלב. זה שהיא לא אוכלת מספיק באותה ארוחה ומתעוררת הרבה - זה יכול לנבוע מזה שאת לא מחזיקה אותה בתנוחה אופטימלית ויכול להיות עוד כמה דברים טכניים. כדאי לך להפגש עם יועצת הנקה מוסמכת כדי לבדוק את זה. יש לנו קליניקה בקבוצה קטנה ביום ה' - 10:30. עלות 100 ש"ח (עלות של מפגש פרטני נע בין 300 עד 500 ש"ח) אצלנו ב-מ.מ.ש. אפשר גם פרטי בעלות 300 ש"ח. אבל אם את מאזור המרכז כדאי לך לנצל את הקליניקה הקבוצתית - שיש בימי ב' וגם ה'. טל. לשריין מקום 03-6472411. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה