עזרה במציאת יועץ פסיכוגריאטר

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

08/12/2007 | 11:28 | מאת: יפעת

שלום אמי אובחנה לפני כשנתיים ע"י רופא כסובלת מדמנציה בשלב התחלתי. עכשיו המצב החמיר ויש גם תופעות פארנואידיות - האשמה של בעלי ולאחרונה גם שלי בבגידה עם אחת המטפלות במחלקת התשושים שבה הא נמצאת. בבית האבות מבקשים שנוציא אותה על רקע חוסר התאמה ואני רוצה להביא שוב רופא פסיכוגריאטר לביקור בית לאבחון ומתן טיפול להקלה בתופעות פארנואידיות. אמי נמצאת בקריות ליד חיפה. המליצו לי על רופאה בשם: דוקטור שוגייב שמבצעת ביקורי בית. האם אתם גם יכולים להמליץ לי עליה או על משהו אחר? תודה

09/12/2007 | 11:41 | מאת: ע

אני לא מכירה באופן אישי, אבל תנסי לשאול במחלקה הגריאטרית בבית החולים כרמל, אולי תקבלי מידע אודות רופאים כאלה - http://www.clalit.org.il/carmel/Content/Content.asp?CID=16&u=14

11/12/2007 | 06:28 | מאת:

יפעת שלום. אינני יכולה להמליץ לך על רופא ספציפי. יש קריטריונים להחזרים כספיים מהקופה לגבי יעוץ (פרופסור או מנהל מחלקה).בגדול כדאי לפנות למרפאות הפסיכוגריאטריות באזור הצפון לברר שם לגבי מנהלי מחלקות ולפנות אליהם.http://www.alz-il.net/?page_name=ivhun/mirpaot.html אם עדיין יהיה קושי אנא פני שוב. הרבה הצלחה נעה