דימום בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

28/11/2007 | 08:33 | מאת: טלי

שלום רב, ברצוני לברר שאלה לגבי אישה מבוגרת כבת 80 , לפני מספר ימים הרגישה לחץ לשתן וכשניכנסה לשירותים ירד לה הרבה דם...כעבור חצי שעה אותה תופעה..... היות שבמשפחתה היו הרבה מקרי סרטן הגיעה למרפאת בריאות האשה...שם בדקו אותה פיזית וללא אולטרה סאונד מאחר ויש תורים בינתיים נתנו לה תור עוד שבועיים וחצי... ברצוני לדעת האם יש צורך להיזדרז בפעולות כמו בית חולים או שאין מה למהר.... הדימום נעלם לגמרי ...תודה כלתה...

28/11/2007 | 21:21 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לצערי לעתים קרובות לא מתיחסים ברצינות הראויה לנו הזקנים. הייתי ממליץ לפנות לרופא המשפחה, שבדרך כלל אפשר לעשות אצלו תור מהיום להיום, ולבקש ממנו לתת הפניה דחופה לאן שהוא יחשוב לנכון. (בדיקות, רופא מומחה..)

29/11/2007 | 09:01 | מאת:

טלי שלום. אני ממליצה כן לברר את הדברים בדחיפות. להתחיל עם רופא משפחה. כדאי להתיעץ גם בפורום אורולוגיה וגניקולוגיה. בעיני זה תופעה מוזרה שחשוב לברר אותה בהקדם בעיקר על רקע הגנטיקה של מחלת הסרטן. הרבה בריאות נעה